Rainbow-Hued Savior - We'Ll Leave The Niespruty On For You.

Att hitta sin plats

Det är inte alltid lätt att hitta sin plats i livet, det kan ibland vara svårare än man tror. Det kanske känns som om vissa hittat sin plats på en gång medan andra tar lite längre tid på sig. Och det är ju inte konstigt i sig. Vi är ju alla olika och vi har haft olika uppväxt vilket gör att vi är olika och befinner oss på olika platser i livet.
Men vi vill ju ändå på något sätt känna att vi har hittat vår plats i livet på jobbet i det stora hela. Och det är ju vanligt det är ju något som vi alla vill.

Hur gör man det?

Ja det finns väl ingen direkt riktlike för hur man ska göra det, för som sagt är vi ju alla olika. Men om vi tar jobbet till exempel så kan det vara bra att försöka tänka ut. Vad är det jag vill göra? vad tycker jag är kul? Ja på så sätt får man se lite grann vad det är man är ute efter om man tänker jobb vis då. Man kan ju fråga sig vad man tycker är viktigt. Är det att det är bra och trevlig stämaning på jobbet som är viktigast för mig? Eller är det att jag tjänar bra? Eller att jag får hålla på med det som jag har pluggat eller tycker är super kul? Ja det kan ju vara väldigt olika från person till person.
Så kan man ju besöka arbetsplatser och se hur det verkar, som tillexempel kommer jag ihåg när jag besökte smarter marketing och den stämningen kändes väldigt trevlig. Ja om man besöker företag och arbetsplatser så kan man ju också få en känsla för hur det verkar vara, Vilken typ av människor är det som jobbar på det här ställt och så vidare.